Mjölkchokladpannacotta
Eftersom att jag går Hotell & Restaurang har jag börjat laga och baka allt fler saker. Ett gott exempel är mjölkchokladpannacotta som vi även fick serverat på balen i nian. Sjukt gott med Marabou choklad och skivade jordgubbar i på sommaren!

Kommentarer
Postat av: vispen
Det låter verkligen jättegott:) Skulle jag kunna få receptet kanske?:)
Postat av: Malin Karlberg
Ja visst! :)
Ingredienser för 4 portioner:
3 dl grädde
100 gram Marabou mjölkchoklad
1,5 st gelantinblad
3 msk socker
Gör såhär:
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten
2. Koka upp grädden och sockret och ta av kastrullen från värmen.Låt svalna lite innan du har i chokladen.
3. Dela chokladen i grova bitar och lägg ner den i den varma grädden. Rör tills chokladen har smällt.
4. Krama ur gelatin bladen och lägg dem i grädden och blanda väl.
5. Häll upp i små glas och ställ i kyl för att svalna. Låt stå ett par timmar, helst under natten.
Servera med valfri frukt!
Trackback